KerneCare ® Hundeseng & KerneCare ® Tyngdetæpper

Hvad er KerneCare® ?

 


I samarbejde med Irene & Zafir fra "RestfulBlanket", der bl.a. laver tyngdedyner til børn med forskellige diagnoser og til folk med PTSD, har vi udviklet nogle fantastiske produkter til hunde, der består af en hundeseng med tilhørende tyngdetæppe med kirsebærsten, og tyngdetæpper, der kan købes alene med hhv. kirsebærsten, vindruekerner og rapskerne.


Produkterne hedder KerneCare®, og er både er bæredygtige, nærproducerede og naturlige - og så har de en fantastisk effekt på hunde, hvor de er angstdæmpende, beroligende og smertelindrende.


De virker super godt mod fyrværkeriangst - husk gerne at være i god tid, hvis det er dét produktet primært skal bruges til, og kontakt mig for vejledning i at bruge tyngdeprodukterne til dette formål.


Du kan læse mere om KerneCare® produkterne her - og om hvilket produkt, der vil være det bedste til netop din hund - afhængig af hvilken problemstilling, der skal afhjælpes - og du er altid velkommen til at stille spørgsmå og søge rådgivning ved at kontakte mig.